Seviclimb

seviclimb@seviclimb.cat

+34 669 584 345

Segueix-nos:

© Copyright Seviclimb 2021

 

Som fabricants de jocs i mobiliari en fusta per a parcs infantils

Parcs infantils Seviclimb

Què fem a Seviclimb?

A Seviclimb, ens especialitzem en el disseny, construcció i muntatge de jocs infantils, complements i mobiliari per a parcs, patis i àrees infantils. El nostre enfocament artesanal i ús de fusta de proximitat garanteixen d’alta qualitat i sostenibles, perfectes per a crear espais de jocs segurs i atractius.

En realitzar la nostra pròpia producció, no només assegurem un control rigorós de la qualitat sinó que també oferim productes fabricats de forma artesanal. Aquesta independència en la fabricació ens permet personalitzar àmpliament qualsevol element, adaptant-nos a les necessitats específiques de cada client. Des de gronxadors i tobogans fins a casetes i jocs d’equilibri, cada peça es dissenyada pensant en la diversió i el desenvolupament dels nens.

Treballem de prop amb tu per crear solucions úniques que s’integrin harmoniosament al seu entorn. La nostra missió és transformar qualsevol espai en un lloc ple de màgia i aventures, on els nens puguin jugar, aprendre i créixer en un ambient segur i estimulant.

A Seviclimb, la teva visió és la nostra prioritat. Deixa’ns ajudar-te a crear l’àrea de jocs dels teus somnis amb els nostres productes personalitzats i artesanals.

SEVICLIMB som una empresa especialitzada en parcs infantils i patis d’escola naturals

Què ens fa diferents?

Personalització i adaptabilitat per a cada client

A Seviclimb, comprenem que cada client té unes necessitats úniques. Per això, oferim la possibilitat de personalitzar els nostres productes, permetent que els clients puguin adaptar els jocs als requisits específics. Ja sigui que necessitis una estructura de joc per a una escola, una escola bressol, un ajuntament, un hotel, un restaurant, un càmping o una comunitat de propietaris, som aquí per ajudar-te. Treballem de prop amb tu per entendre les teves necessitats i dissenyar solucions que s’integrin perfectament al teu entorn. La nostra experiència i flexibilitat ens permeten crear espais de joc únic i funcionals que encanten de totes les edats.

La nostra missió és oferir productes d’alta qualitat que no siguin només segurs i duradors, sinó també atractius i plens de diversió. Amb Seviclimb, transformar qualsevol àrea en un espai de joc personalitzat és senzill i emocionant. Deixa’ns ajudar-te a crear l’àrea de jocs perfecta per a tu!

Servei integral per a projectes d'espais de Jocs

A Seviclimb, ens enorgulleix oferir un servei integral que va més enllà de la simple fabricació de productes. Ens involucrem activament en cada fase del projecte, des de la planificació fins a la instal·lació i més enllà. Com a experts en disseny i construcció de parcs infantils i àrees de jocs, proporcionem assessorament especialitzat per assegurar que cada espai compleixi els més alts estàndards de qualitat i seguretat.

A més de la fabricació i la instal·lació, oferim serveis complementaris com ara el manteniment de parcs infantils per garantir que es conservin en òptims condicions al llarg del temps. També ens especialitzem en el redisseny de patis d’escoles, adaptant els espais per millorar l’experiència educativa i recreativa dels nens. Fins i tot podem incorporar elements naturals com ara la plantació de vegetació, creant entorns verds i acollidors.

A Seviclimb, estem compromesos amb la creació d’espais de joc que no només siguin segurs i divertits, sinó també funcionals i estèticament agradables. Confieu en nosaltres per fer realitat el vostre projecte d’àrea de joc amb el nostre servei integral i la nostra dedicació al detall.

Compromís amb la proximitat i la sostenibilitat

A Seviclimb, el nostre compromís amb la proximitat i la sostenibilitat guia cada aspecte del nostre treball. Treballem amb materials de primera qualitat, centrant-nos principalment a la fusta local provinent del Montseny. Aquesta regió no només ens proporciona una matèria primera excel·lent, sinó que també donem suport i l’economia local i reduïm la nostra empremta ambiental en minimitzar el transport de materials.

Ens assegurem que els nostres productes siguin resistents i segurs, utilitzant tècniques de fabricació artesanals i curoses. Cada estructura i joc infantil que fabriquem no només compleix amb les normatives més estrictes de seguretat, sinó que també està dissenyat per perdurar en el temps, resistint les condicions climàtiques canviants i l’ús intensiu.

En triar Seviclimb, tries no només qualitat i seguretat, sinó també un compromís amb el medi ambient i les comunitats locals. Transforma qualsevol espai en una àrea de jocs sostenibles i encantadora amb els nostres productes dissenyats amb amor i cura del detall.

Garantia de qualitat i homologació certificada

A Seviclimb, ens enorgulleix garantir la qualitat i la seguretat de cadascun de les nostres estructures i jocs infantils. Utilitzem exclusivament materials de primera qualitat que assegurem la solidesa i la durabilitat dels nostres productes. Cada fase de fabricació es duu a terme amb meticulositat per complir els estàndards més exigents.

Les nostres instal·lacions compleixen la normativa UNE-EN 1176, que regula la seguretat dels equipaments i àrees de joc per a nens. Per assegurar el compliment d’aquestes normes i garantir la seguretat dels usuaris, tots els nostres projectes són certificats per una empresa externa acreditada per ENAC (Entitat Nacional d’Acreditació). Aquesta certificació externa verifica que les nostres instal·lacions compleixen amb els més alts estàndards de qualitat i seguretat, proporcionant tranquil·litat i confiança als nostres clients.

A Seviclimb, no comprometem la seguretat ni la qualitat. Estem compromesos a oferir productes que no només siguin divertits i estimulants, sinó també segurs i duradors. Confia en nosaltres per crear espais de joc que compleixin les normatives més exigents i superin les teves expectatives.

Explica’ns què imagines!

Si tens un projecte en ment, nosaltres el podem fer realitat.